Trojac iz Albanije napravio je preinake na automobilu u koji su skrili osam paketića s ukupno 4,52 kilograma kokaina. Policija je uočila promjene na autu zbog čega su ga pretražili na GP Karasovići.


Na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Karasovići policija je u automobilu balkanskin nacionalnih oznaka pronašla osam paketića s ukupno 4,52 kilograma kokaina.

Vezani članci Očevid nakon pucnjave u Sesvetama - 1 Pucnjava u Sesvetama: Muškarac ranjen, hitno je prevezen u bolnicu. Privedeno petero ljudi Pripreme za popis stanovništva - 5 Policija upozorava građane: Već su se pojavili lažni popisivači stanovništva, prave ćete ovako prepoznati

Heroin čija se tržišna vrijednost procjenjuje na oko milijun kuna bio je u prostoru desnog bočnog praga, a paketići su bili oblijepljeni samoljepljivom trakom. Zaplijenjena količina heroina u uličnoj prepordaji na području Hrvatske dosegla bi iznos od preko dva milijuna kuna.

FOTO Zagreb: Policijski pas OVDJE nanjušio heroin

Automobilom koji je na granični prijelaz došao u srijedu oko 11.40 sati upravljao je 25-godišnjak, a s njim su bili i 26-godišnjak i 21-godišnjakinja, svi državljani Albanije.

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, trojac je u četvrtak ujutro uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Graničnu kontrolu obavili su policajci iz PU Grude i djelatnici mobilne jedinice carine. U krijumčarenje su posumnjali zbog preinaka koje su uočili na automobilu, nakon čega je uslijedila detaljna pretraga, izvijestila je PU dubrovačko-neretvanska.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook