Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija temeljito pregledala auto

Dubrovnik: 'Pao' Albanac koji je u Hrvatsku htio ući sa 7,5 kg heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo 7,5 kilograma heroina, koji 'na ulici' vrijedi preko tri milijuna kuna, pronađeno je u osobnom automobilu talijanskih oznakana na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Karasovići, izvijestila je u četvrtak dubrovačka policija.

Heroin, pakiran u 14 paketića, ukupne težine 7,417 grama otkriven je u srijedu u jutarnjim satima. Automobil talijanskih registracija vozio je 62-godišnji albanski državljanin sa prebivalištem u Italiji, a droga je pronađena u posebno napravljenom bunkeru ispod podnih obloga vozila.

Pročitajte i ovo Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura Obuka za borbu protiv krijumčarenja - 2 NOVI ADUT Krijumčari sve domišljatiji! Carinici otkrili s čime se u posljednje vrijeme susreću

U policiji kažu da su tijekom ulazne granične kontrole policajci postaje Gruda osjetili miris ljepila kojim su zalijepljene podne obloge čitavom dužinom vozila, zbog čega su posumnjali na krijumčarenje i od suda zatražili nalog za pretragu.

Otkrivamo kako se u Hrvatskoj čuva zaplijenjena droga vrijedna milijune

Pregledom je ispod podnih obloga pronađen posebno izrađen bunker u kojem se nalazila droga čija "sveukupna tržišna vrijednost iznosi preko milijun i 500 tisuća kuna, dok bi ova količina u uličnoj preprodaji dosegla iznos od preko tri milijuna kuna", navodi se u policijskom izvješću.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, uhićeni je albanski državljanin u četvrtak ujutro, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene