Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za 36.000 kuna

Dubrovnik: Mladići računalnom prijevarom oštetili tvrtke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica muškaraca oštetila su dva trgovačka društva.

Policijski djelatnici odjela dubrovačke kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da su dvojica muškaraca počinili više kaznenih djela računalne prijevare na štetu dva trgovačka društva s područja Hrvatske. Kriminalističko istraživanje provedeno je nakon prijave dva trgovačka društva koja su nepoznati počinitelji prevarili prilikom kupnje i preprodaje razne elektroničke i računalne opreme.

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

Sumnja se da su 19-godišnjak i 23-godišnjak od veljače do lipnja ove godine preko jednog internet portala došli u kontakt s nepoznatim osobama koje su, uz novčanu naknadu, plaćale elektroničku opremu koju su osumnjičeni preuzimali. Dio te opreme su prodavali, a dio zadržali za sebe. Trgovačka društva su na taj način oštećena za više od 36.000 kuna. Protiv osumnjičenih bit će redovnim putem podnesena kaznena prijava. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene