Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dubrovačko-neretvanska Policijska uprava podnijela je Općinskome državnom odvjetništvu u Dubrovniku kaznenu prijavu protiv 60-godišnjaka iz Dubrovnika zbog osnovane sumnje da je zlorabio ovlasti u gospodarskom poslovanju.


Kako je priopćeno, 60-godišnjak je kao direktor trgovačkog društva iz Župe Dubrovačke krajem 2006. na sebe prenio cjelinu poslovnih udjela koje je to trgovačko društvo imalo u jednome trgovačkom društvu u Dubrovniku vrijednu 2.967.000 kuna.

Vezani članci Slika nije dostupna Holy podnijela kaznenu prijavu: Pročitajte kako je vijest o mailu putovala do ministrice Slika nije dostupna HDZ: Umjesto reformama bave se kadroviranjem; SDP: Moramo popraviti što su oni pokvarili

Ustupanjem te imovine 60-godišnjak je 'izuzeo imovinu trgovačkog društva iz Župe Dubrovačke na teret dobiti tog društva", što je podložno plaćanju poreza na dohodak od kapitala, što on nije učinio s namjerom da trgovačkom društvu Župe Dubrovačke pribavi imovinsku korist od 1.870.000 kuna, za koliko je oštetio državni proračun.