Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

Dubrovčanin zlorabeći položaj priskrbio 2.967.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovačko-neretvanska Policijska uprava podnijela je Općinskome državnom odvjetništvu u Dubrovniku kaznenu prijavu protiv 60-godišnjaka iz Dubrovnika zbog osnovane sumnje da je zlorabio ovlasti u gospodarskom poslovanju.

Kako je priopćeno, 60-godišnjak je kao direktor trgovačkog društva iz Župe Dubrovačke krajem 2006. na sebe prenio cjelinu poslovnih udjela koje je to trgovačko društvo imalo u jednome trgovačkom društvu u Dubrovniku vrijednu 2.967.000 kuna.

Pročitajte i ovo Branimir Glavaš - 1 Prijavio ga Vladimir Šeks Glavaš u policiji zbog prijetnji, uputio i žestoku poruku Šeksu Slika nije dostupna Priskluškivanje i nadziranje Holy podnijela kaznenu prijavu: Pročitajte kako je vijest o mailu putovala do ministrice

Ustupanjem te imovine 60-godišnjak je 'izuzeo imovinu trgovačkog društva iz Župe Dubrovačke na teret dobiti tog društva", što je podložno plaćanju poreza na dohodak od kapitala, što on nije učinio s namjerom da trgovačkom društvu Župe Dubrovačke pribavi imovinsku korist od 1.870.000 kuna, za koliko je oštetio državni proračun.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene