Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ležala u lokvi krvi

Dubrovnik: Brutalno pretukao suprugu, otkinuo joj nos!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovčanin (41) je osumnjičen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda supruzi (35) tijekom noći 12/13. kolovoza.

Policijski službenici Policijske postaje Gruda proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom, osumnjičenim za kazneno djelo teške tjelesne ozljede na štetu  35-godišnje supruge, stoji u priopćenju policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila

Zagreb: Trudnica (16) tvrdi da ju je suprug silovao, a njegova obitelj zatočila

Njega se sumnjiči da je tijekom noći 12/13.kolovoza, u obiteljskoj kući, u mjestu Grbavac, općina Župa dubrovačka, prvo verbalno, a potom i fizički napao suprugu i tom je prilikom teško ozlijedio, nakon čega je napustio kuću. Ozlijeđenoj supruzi liječnička pomoć pružena je u dubrovačkoj bolnici, gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržana na daljnjem liječenju.

Suprug ju je navodno isprebijao i isjekao nožem, a ona je ostala ležati u lokvi vlastite krvi. U bolnicu je primljena s brojnim ozljedama kostiju lica, dušika i plućima, a doznaje se kako joj otkinut i nos, piše dubrovniknet.hr

Neki tvrde kako je,supruga na neko vrijeme bila sklonjena u sigurnoj kući u Zagreb, no zašto se vratila u Dubrovnik, za sada je nepoznato.

Osumnjičeni je oko 15 sati pronađen na predjelu Gruža u Dubrovniku, nakon čega je doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje, te je u četvrtak ujutro, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene