Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u kafiću

Benzinom polio goste, djelatnicu, inventar i sebe pa prijetio upaljačem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac s bocom punom benzina priredio je sinoć pravu dramu posjetiteljima i vlasniku jednog ugostiteljskog objekta u Slavnosnkom Brodu.

Sinoć oko 21 sat policiji su građani dojavili da je u ulici Petra Svačića u Slavonskom Brodu, 34-godišnji muškarac unio u jedan ugostiteljski objekt plastičnu bocu s dvije litre benzina.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo KBC Zagreb Sasula uvrede Prijetila ravnatelju KBC-a jer nije dobila specijalizaciju: "Crknite Hercegovci, pi*ka vam materina ustaška'"

>> Svjedokinja stravične nesreće u Sl. Brodu: Vozač je spornu rupu zaobišao

Isti muškarac je zpolio inventar lokala, goste, djelatnicu lokala i sebe, a potom iz džepa izvadio upaljač i zaprijetio da će zapaliti lokal i sve prisutne u njemu, izvijestila je PU brodsko-posavska.

Policija je ispred ugostiteljskog objekta zatekla desetak osoba koje su izjavile da ih je muškarac, koji je sjedio za šankom, polio benzinom i da su zbog straha pobjegli iz ugostiteljskog objekta.

Muškarac je ostao sam u ugostiteljskom objektu, a pored njega se nalazila boca s ostatkom benzina te u ruci upaljač. Policija ga je više puta upozorila i naredila mu da izađe, nakon čega je uhićen i odveden u policiju na kriminalističku obradu.

Djelatnici Javno vatrogasne postrojbe grada Slavonskog Broda prozračile su prostor i očistili benzin. Policija će protiv 34-godišnjaka iz Slavonskog Broda podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene