Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Otočcu

Izazvao kaos u Lici: Polijevao solnom kiselinom trgovački centar, vrijeđao zaposlenike i policajce

Policija, Ilustracija - 2
Policija, Ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Policija je uhitila muškarca koji je izazvao kaos i polijevao solnu kiselinu u trgovačkom centru u Otočcu.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom iz Senja zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Sumnjiči ga se da je 24. srpnja u jednom trgovačkom centru u Otočcu pogrdnim riječima vikao na zaposlenike, nakon čega je uzeo više boca solne kiseline te ih otvorio i prolijevao po artiklima i unutrašnjosti trgovačkog centra.

Kad su stigli policajci, i njih je vrijeđao i omalovažavao.

On je uhićen, doveden pritvorskom nadzorniku i protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena kaznena prijava.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stari policijski znanac Lopov koji se vraćao na mjesto zločina: Ulazio na stražnja vrata trgovine i iz blagajne kontinuirano uzimao novac

Pročitajte i ovo Milorad Dodik helikopterska turneja Dodika veličaju zbog tajnog susreta s Milanovićem: Onda je otišao Vučiću, s kojim će obilježiti "progon Srba iz Hrvatske"

Zbog počinjenih prekršaja svađe i vike na javnom mjestu te omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika nadležnom sudu bit će dostavljen optužni prijedlog.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene