Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izveli muškarca

FOTO Policija pretresla autobus na odmorištu na A1: 'Ovo nisam nikad vidjela!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnici koji su se u utorak ujutro zaputili iz Šibenika prema Zagrebu bili su zaprepašteni.

Policija je u utorak oko 12.30 sati na odmorištu kod Žute Lokve na autocesti A1 iz autobusa tvrtke Samoborček izvela muškarca starog 30-ak godina. Putnici koji su u 9.40 sati iz Šibenika krenuli za Zagreb bili su zaprepašteni. Na terenu su, ispričao je jedan od svjedoka za Šibenik In, bili svi rodovi policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je

'Policija je zaustavila bus kod odmorišta gdje je već bio jedan bus s otvorenim prostorom za prtljagu oko kojeg je bilo puno policajaca. Svi rodovi bili su na terenu, kao u filmovima, inspektori u civilu s velikim značkama obješenim oko vrata, interventni policajci i ovi klasični plavci koji su prvo legitimirali sve putnike u našem busu', rekao je Šibenčanin.

Nakon što su mu rekli da izađe van s njima, policajci su se vratili po muškarčeve stvari koje su pretraživali na parkingu. Iz torbe su izvadili bijelu vrećicu, a dva policajca vratila su se u bus i još jednom ga detaljno pretražila.

'Obavili su to traljavo jer su na pultu pred njegovim sjedalom bile novine,a  ispod njih njegov mobitel koji su putnici otkrili tek kasnije, kad je bus opet bio na putu, a momak ostao s policajcima u Lici. Često se vozim busom, ali ovo još nikad nisam vidjela', ispričala je Vodičanka koja se zatekla u autobusu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene