Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog zlouporabe položaja i ovlasti

Dragan Primorac kazneno prijavio državnu odvjetnicu Pokupec

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekadašnji ministar obrazovanja u Vladi Ive Sanadera Dragan Primorac podignuo je kaznenu prijavu protiv zagrebačke županijske državne odvjetnice Željke Pokupec.

Bivši ministar obrazovanja Dragan Primorac izvijestio je kako je danas podignuo kaznenu prijavu protiv zagrebačke županijske državne odvjetnice Željke Pokupec zbog kaznenog djela zlouporabe položaja i ovlasti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ozlijeđeno sedmero gostiju Konobarica koja je zapalila goste u pritvoru, policija objavila detalje Slika nije dostupna JOŠ JEDNA HDZ-OVA AFERA Policija kazneno prijavila ravnatelja učeničkog doma: Strancima privatno naplaćivao karantenski smještaj u domu

>> 'Predsjedništvo HDZ-a nije razgovaralo o crnim fondovima jer su tamo sjedili ljudi s dignitetom'

Prijava dolazi nakon sjednice optužnog vijeća u slučaju u kojem se bivšeg ministra tereti za zlouporabu položaja i ovlasti.

'Kaznenoj prijavi je prethodila dostavljena izjava ovjerena kod javnog bilježnika kao i današnji usmeni iskaz na Županijskom sudu od strane dr.sc. Mirka Smoljića, koji je izjavio da ga je Željka Pokupec tražila da da iskaz u kojem 'treba teretiti' prof.dr. Dragana Primorca i to pod prijetnjom kako će u suprotnom on biti optuženik, a ne svjedok te da će izgubiti posao u javnoj službi', stoji u priopćenju Dragana Primorca. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene