DORH je objavio detalje teške prometne nesreće u tunelu ''Sv. Ilija''u kojoj je jedna osoba preminula u bolnici, a druga je teško ozlijeđena.

Galerija


Nesreća se dogodila u nedjelju u 18,11 sati u tunelu Sveti Ilija na cesti D-76.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) Jedna osoba poginula u slijetanju automobila s ceste kod Siska Banja Luka: Automobil potpuno uništio izlog trgovine tehničkom robom (Foto: Dejan Rakita/PIXSELL) Zapela joj štikla: Djevojka se automobilom zabila u izlog trgovine tehničkom robom

Priopćenje DORH-a prenosimo u cijelosti:

"Prema dosad utvrđenom, prometna nesreća dogodila se na način da je vozač (1994.) upravljao osobnim vozilom marke BMW iz smjera Makarske u smjeru Imotskog i u jednom je trenutku svojim osobnim vozilom prešao na suprotni kolnički trak kojim se kretalo osobno vozilo marke Citroen C4 kojim je upravljao vozač (1967.) iz smjera Imotskog u smjeru Makarske.

Vozilima Hitne medicinske pomoći vozači su prevezeni u Klinički bolnički centar Split gdje je vozač osobnog vozila marke BMW preminuo u 20,30 sati, dok je vozač osobnog vozila Citroen C4 zadobio teške i po život opasne ozljede te se nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja KBC-a Split.

Dežurni zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Splitu izdao je usmeni nalog za izuzimanje krvi i urina od sudionika ove prometne nesreće te je uz to određena obdukcija mrtvog tijela vozača.

Na mjestu događaja tunel je pod video nadzorom te je nakon izvršenog uvida u snimku video zapis predan policijskim službenicima Policijske postaje Makarska", naveli su u priopćenju.

Andrej Plenković vaterpolsku utakmicu pratio u najslađem društvu i pokazao kako se navija