Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)

Završeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakinjom koju zagrebačka policija sumnjiči za nekoliko krađa.


Policija sumnja da je djevojka u petak oko 16 sati u Dubravi, u Koledinečkoj ulici, osumnjičena ušla u cvjećarnu "Hilari" te iskoristila zauzetost vlasnice i iz njezine torbe ukrala novčanik s novcem pa pobjegla.

Vezani članci Policija u bolnici Jordanovac (Foto: Pixsell, Matija Habljak) Nakon filmske jurnjave po Zagrebu policija uhitila rabijatnog muškarca koji je izazvao incident u bolnici Jordanovac Bankomat, ilustracija (Foto: Pixsell, Sanjin Strukić) Medulin: Nijemac mrtvom čovjeku ukrao karticu pa podizao novac na bankomatu

Vlasnica cvjećarne je uhvatila za rukav žensku osobu koja je došla s kradljivicom, rekla joj da ju zove na mobitel i vrati novčanik. Nakon toga, 19-godišnjakinja se vratila na u cvjećarnu i bacila novčanik na pod. Pritom je ukrala 3000 kuna.

Policija sumnja da je 19-godišnjakinja dan ranije, u četvrtak oko 18 sati u Cerskoj ulici ušla u nezaključan ured Narodnog sveučilišta Dubrava te iz torbe ukrala novčanik, mobitel i novac. Potom je otišla u javni WC i bacila novčanik.

Sat vremena kasnije, u četvrtak oko 19 sati, u Ulici kneza Branimira ušla je u drogeriju Bipa. Iskoristila je zauzetost zaposlenica i ukrala četiri parfema.

Policija sumnja da je ova 19-godišnjakinja i 18. siječnja oko 18.30 sati u Dubravi ušla je u drogeriju i ukrala dva parfema.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 5750 kuna. 19-godišnjakinja je pritvorena uz kaznenu prijavu.