Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedena uz kaznenu prijavu

Djevojka pokrala vlasnicu cvjećarne, zaposlenu u Narodnom sveučilištu i dvije parfumerije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakinjom koju zagrebačka policija sumnjiči za nekoliko krađa.

Policija sumnja da je djevojka u petak oko 16 sati u Dubravi, u Koledinečkoj ulici, osumnjičena ušla u cvjećarnu "Hilari" te iskoristila zauzetost vlasnice i iz njezine torbe ukrala novčanik s novcem pa pobjegla.

Pročitajte i ovo Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Vlasnica cvjećarne je uhvatila za rukav žensku osobu koja je došla s kradljivicom, rekla joj da ju zove na mobitel i vrati novčanik. Nakon toga, 19-godišnjakinja se vratila na u cvjećarnu i bacila novčanik na pod. Pritom je ukrala 3000 kuna.

Policija sumnja da je 19-godišnjakinja dan ranije, u četvrtak oko 18 sati u Cerskoj ulici ušla u nezaključan ured Narodnog sveučilišta Dubrava te iz torbe ukrala novčanik, mobitel i novac. Potom je otišla u javni WC i bacila novčanik.

Sat vremena kasnije, u četvrtak oko 19 sati, u Ulici kneza Branimira ušla je u drogeriju Bipa. Iskoristila je zauzetost zaposlenica i ukrala četiri parfema.

Policija sumnja da je ova 19-godišnjakinja i 18. siječnja oko 18.30 sati u Dubravi ušla je u drogeriju i ukrala dva parfema.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 5750 kuna. 19-godišnjakinja je pritvorena uz kaznenu prijavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene