Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilje

Stigla presuda: Djelatnik MORH-a udario izvanbračnu suprugu nakon čega je glavom lupila u štok

Općinski kazneni sud u Zagrebu
Općinski kazneni sud u Zagrebu Foto: Marko Todorov/Cropix
30-godišnji Zagrepčanin udario je izvanbračnu suprugu nanijevši joj tjelesne ozljede pa mu je sud izrekao uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine.

Dosad neosuđivanog 30-godišnjeg Zagrepčanina, zaposlenog u MORH-u, Općinski kazneni sud proglasio je krivim za kazneno djelo protiv života i tijela - tjelesnu ozljedu. Spomenuti muškarac živi u izvanbračnoj zajednici i otac je jednog djeteta.

On je 14. siječnja 2023. godine, oko 18:45 sati u Zagrebu, izvanbračnu suprugu udario otvorenim dlanom u desnu stranu lica, zbog čega je udarila u štok lijevom stranom lica. Nanio joj je, kako piše u presudi, povrede u vidu krvnog podljeva u području lijeve strane lica i vanjskog kuta lijevog oka i krvni podljev na desnoj strani čela, piše 24sata.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Zemunu Izlazio iz dvorišta Uznemirujuća snimka brutalnog ubojstva u Zemunu: Ubojica s medicinskom maskom prišao muškarcu i upucao ga

Izrečena mu je uvjetna kazna zatvora u trajanju od jedne godine, te se ona neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku tri godine ne počini novo kazneno djelo.

Morat će i platiti troškove sudskomedicinskog vještačenja u iznosu od 233,59 eura te paušalnu svotu u iznosu od 100 eura.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene