U teškoj nesreći koja se jutros dogodila kod Slavonskog Broda poginulo je 10 osoba. Ozlijeđeno ih je više desetaka, od čega neki i teško pa su pojedine osobe i na intenzivnoj njezi. Među poginulima je i jedan od vozača, a na društvenim mrežama od njega se dirljivom objavom oprostio njegov sin.

Galerija


''Eh, oče moj..., bol i tuga su beskrajni, i sjećanje kad sam te ispratio do autobusa... Žao mi je što moj zagrljaj nije duže trajao... Neka ti je duša u raju'', riječi su kojima se na svojem Facebook profilu od poginula oca oprostio njegov sin.Stravični prizori s mjesta nesreće kod Slavonskog Broda Detalji tragedije kod Slavonskog Broda - uhićen vozač autobusa smrti: "Rekao je da je na trenutak zaspao"Podsjetimo, u autobusu je bilo 67 putnika i dva člana posade, dva vozača. Devet putnika i jedan vozač su poginuli. 44 putnika je primljeno u slavonskobrodsku bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć. Osam ih je teže ozlijeđeno, a četvero je operirano.

Tijekom obavljanja očevida, policija je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih nacionalnih i registracijskih oznaka, a nakon završenog očevida priveden je vozač autobusa.