Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TEŠKA NESREĆA

Dirljiva objava sina poginulog vozača: ''Bol i tuga su beskrajni... žao mi je što moj zagrljaj nije duže trajao''

Aktualno Galerija Izvlači se autobus koji je sletio s autoceste kod Slavonskog Broda Izvlači se autobus koji je sletio s autoceste kod Slavonskog Broda Foto: DNEVNIK.hr Izvlači se autobus koji je sletio s autoceste kod Slavonskog Broda Izvlači se autobus koji je sletio s autoceste kod Slavonskog Broda Foto: DNEVNIK.hr Kosovski autobus sletio kod Slavonskog Broda Kosovski autobus sletio kod Slavonskog Broda Foto: DNEVNIK.hr Stravični prizori s mjesta nesreće kod Slavonskog Broda Stravični prizori s mjesta nesreće kod Slavonskog Broda Foto: DNEVNIK.hr +4 Stravični prizori s mjesta nesreće kod Slavonskog Broda - 1 Galerija 1/9 >>
U teškoj nesreći koja se jutros dogodila kod Slavonskog Broda poginulo je 10 osoba. Ozlijeđeno ih je više desetaka, od čega neki i teško pa su pojedine osobe i na intenzivnoj njezi. Među poginulima je i jedan od vozača, a na društvenim mrežama od njega se dirljivom objavom oprostio njegov sin.

''Eh, oče moj..., bol i tuga su beskrajni, i sjećanje kad sam te ispratio do autobusa... Žao mi je što moj zagrljaj nije duže trajao... Neka ti je duša u raju'', riječi su kojima se na svojem Facebook profilu od poginula oca oprostio njegov sin.



Pročitajte i ovo Stravični prizori s mjesta nesreće kod Slavonskog Broda Tragedija na a3 Detalji tragedije kod Slavonskog Broda - uhićen vozač autobusa smrti: "Rekao je da je na trenutak zaspao"



Podsjetimo, u autobusu je bilo 67 putnika i dva člana posade, dva vozača. Devet putnika i jedan vozač su poginuli. 44 putnika je primljeno u slavonskobrodsku bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć. Osam ih je teže ozlijeđeno, a četvero je operirano.





Tijekom obavljanja očevida, policija je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih nacionalnih i registracijskih oznaka, a nakon završenog očevida priveden je vozač autobusa.







 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene