Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbijen narko lanac

USKOK pokrenuo istragu protiv petero Hrvata zobg dilanja kokaina i heroina iz Crne Gore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
USKOK je donio rješenje o provođenju istrage protiv petorice hrvatskih državljana zbog osnovane sumnje na počinjenje nekoliko kaznenih djela.

USKOK je na svojim internetskim stranicama objavio kako je donio rješenje o provođenju istrage protiv petorice hrvatskih državljana zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela zločinačkog udruživanja, neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabave oružja i eksplozivnih tvari.

Pročitajte i ovo Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi" Kokain Kilogram droge Podignuta optužnica protiv osmorke u Osijeku: Prokrijumčarili su kilogram kokaina

Osnovano se, navode, sumnja da je prvookrivljenik, tijekom 2015. godine, u zajedničko djelovanje povezao ostale okrivljenike zbog kontinuirane nabave i krijumčarenja droge.

Zagrebački diler skrivao drogu vrijednu 120.000 kuna

Tako su, u okviru plana zločinačke organizacije, u Crnoj Gori nabavljali heroin i kokain, a u Nizozemskoj kokain i MDMA, te su potom drogu krijumčarili u Hrvatsku radi daljnje preprodaje.

USKOK je sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu predložio određivanje istražnog zatvora protiv svih okrivljenika.

Jutarnji list piše kako je među uhićenima bivši predsjednik kaštelanske HVIDRA-e, Jozo Certa, već ranije osuđivan na petogogodišnju kaznu zatvora zbog pomaganja skupini kriminalaca iz Republike Srpske da opljačkaju 15 milijuna kuna iz središta Hrvatske pošte u Splitu 2008., te je odslužio kaznu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene