Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Tragedija u Garešnici

Sinčić (4) vlasnika pekarnice upao u mješalicu za tijesto i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska izvijestila je kako je jučer oko 18 sati u Garešnici u proizvodnom prostoru prekarnice 'LI-GA', smrtno stradalo četverogodišnje dijete, sin vlasnika pekarnice.

Policija navodi kako je dijete prilikom igre u proizvodnom prostoru prekarnice 'LI-GA', u Ulici Matije Gupca, ušlo u košaru mješalice za miješanje tijesta, nakon čega je na neutrvrđen način došlo do uključivanja stroja, tj. okretanja metalne spirale u košari koja je zahvatila noge djeteta te ga povukla u istu.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi

Od zadobivenih ozljeda dijete je preminulo na mjestu događaja, što je utvrdila dežurna liječnica Doma zdravlja Ispostava Garešnica.

Očevid na mjestu nesreće vodila je dežurna istražna sutkinja Županijskog suda u Bjelovaru uz nazočnost dežurne zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru.

O događaju je obaviješten inspektor zaštite na radu, koji će sutra ujutro izaći na mjesto događaja, navodi policija.

Istražni sudac odredio je da se mrtvo tijelo djeteta preveze na Odjel patologije Opće bolnice u Bjelovaru radi obdukcije, navodi policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene