Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Obavljen očevid

Detalji teške prometne nesreće u Turnju: Skrenula ulijevo i oduzela prednost motociklistu, pao je na kolnik i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju oko 17 sati na Jadranskoj magistrali u Turnju dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 50–godišnji hrvatski državljanin.

Policija je obavila očevid. Sumnja se da se 70-godišnja vozačica automobila Jeep Grand Cherokee zadarskih registarskih oznaka kretala u smjeru Zadra. Dolaskom do kućnog broja 211 skrenula je ulijevo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Tom prilikom oduzela je prednost motociklu zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnjak koji se kretao u pravcu Biograda. Uslijed udara vozač motocikla pao je na kolnik, dok je automobil prednjim dijelom udario u električni ormarić pokraj kolnika, gdje se i zaustavio.

U prometnoj nesreći 50-godišnji motociklist preminuo je na mjestu nesreće, dok su vozačica i 39-godišnji putnik iz automobila kolima Hitne medicinske pomoći prevezeni u Specijalnu bolnicu za ortopediju u Biogradu, gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozlijede.

Policajci su obavili očevid kojim je rukovodio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Zadru. U vremenu od 17:30 do 21:05 navedena dionica DC-08 bila je zatvorena za sav promet te se promet odvijao alternativnim pravcem.

Nadležno državno odvjetništvo u Zadru naložilo je provođenje obdukcije, a poduzimaju se i druge dokazne radnje i izvidi radi utvrđivanja okolnosti nastanka prometne nesreće, priopćeno je iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene