Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VIŠE OZLIJEĐENIH

Objavljeni detalji užasa u Lici: Kombijem naletio na zaustavljeni automobil, dvoje poginulih

Dvoje poginulih u nesreći na A1 - 2
Dvoje poginulih u nesreći na A1 - 2 Foto: GS Press
U teškoj prometnoj nesreći koja se u petak poslijepodne dogodila na autocesti A1 poginule su dvije osobe. Troje ljudi je ozlijeđeno, javila je policija. Završen je očevid i utvrđene su okolnosti nesreće.

U petak u 13:52 na autocesti A1, u smjeru juga, kod 164 kilometra, mjesto Perušić, došlo je do prometne nesreće u kojoj su poginule dvije osobe.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

26-godišnjak iz Gospića vozio je kombi zagrebačke registracijske oznake i prednjim dijelom vozila je udario u stražnji dio automobila ogulinske registracijske oznake. Automobil je u tom trenutku bio zaustavljen na traci za pretjecanje s postavljenim sigurnosnim trokutom, priopćeno je iz policije.

Na mjestu događaja poginuli su vozač iz automobila, 68-godišnjak iz Ogulina i 70-godišnja putnicaVozač kombija i dvojica putnika iz njegova vozila teško su ozlijeđeni i zadržani na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene