Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKE KOLONE

Teška prometna nesreća na autocesti: Sudarili se kombi i automobil, na licu mjesta poginule dvije osobe, još tri su ozlijeđene

Dvoje poginulih u nesreći na A1 - 1
Dvoje poginulih u nesreći na A1 - 1 GS Press
Aktualno Galerija Dvoje poginulih u nesreći na A1 - 1 Dvoje poginulih u nesreći na A1 - 1 Foto: GS Press Dvoje poginulih u nesreći na A1 - 2 Dvoje poginulih u nesreći na A1 - 2 Foto: GS Press Dvoje poginulih u nesreći na A1 - 3 Dvoje poginulih u nesreći na A1 - 3 Foto: GS Press Dvoje poginulih u nesreći na A1 - 5 Dvoje poginulih u nesreći na A1 - 5 Foto: GS Press +2 Dvoje poginulih u nesreći na A1 - 4 Galerija 1/7 >>
U teškoj prometnoj nesreći koja se u petak poslijepodne dogodila na autocesti A 1 poginule su dvije osobe, dok je troje ljudi ozlijeđeno, priopćila je policija.

U petak oko 13:55 sati na autocesti A-1 između odmorišta Janjče i čvora Perušić došlo je do sudara kombija i osobnog vozila, u kojem su dvije osobe smrtno stradale, izvijestili su iz policije.

U gospićku bolnicu prevezene su tri ozlijeđene osobe iz kombija, dok su dvije osobe iz automobila preminule na mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragedija u Sesvetama Sletjeli u kanal: U teškoj prometnoj nesreći poginula jedna osoba, druga završila u bolnici

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teška nesreća na Peščenici Tragedija u Zagrebu: Kombijem udario dijete, preminulo je u bolnici

Zbog obavljanja očevida nastale su velike gužve. Po okončanju očevida, nešto prije 20 sati, promet je pušten, ali se zbog povećane gustoće prometa još uvijek vozi usporeno u koloni.

Fotografije s mjesta nesreće ustupio nam je GSPress 

Na Odjelu intenzivne medicine smješten je 25-godišnjak s teškim ozljedama glave, a ostala dvojica u dobi od 21 i 25 godina s teškim su ozljedama smješteni na Odjel kirurgije, rekla je za Hinu ravnateljica bolnice u Gospiću Sandra Čubelić.

Osobni automobil ogulinske registracije i kombi zagrebačke registracije sudarili su se na 164 kilometru prema jugu, između odmorišta Janče i čvora Perušića.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene