Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krim istraga u tijeku

Detalji strašne prometne nesreće u Zagrebu: U naletu autobusa poginuo biciklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak poslijepodne došlo je do teške prometne nesreće u Zagrebu. Na okretištu Črnomerec autobus je naletio na biciklista koji je preminuo na mjestu događaja.

U ponedjeljak oko 14:50 sati na Črnomercu u Ilici, na okretištu tramvaja, 61-godišnjak je upravljao autobusom marke Bova Futura krapinskih registarskih oznaka. Kretao se desnom prometnom trakom u smjeru zapada.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Ilustracija Radnici se šokirali Pronađeni ljudski kosturi, na jednom i dijelovi odjeće

Dolaskom do raskrižja s kolnikom Ulice Gjure Szaba i zapadnog prilaznog kolnika okretištu Črnomerec, skretao je udesno u smjeru sjevera na prilazni kolnik okretišta.

Tom prilikom je na pješačkom prijelazu došlo do sudara s biciklom kojim je upravljao 24-godišnjak. Uslijed zadobivenih ozljeda 24-godišnji biciklist preminuo je na mjestu događaja.

Kriminalističko istraživanje i provođenje izvida se nastavlja kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su prethodile prometnoj nesreći kao i njen uzrok, priopćila je zagrebačka policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene