Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginula 23-godišnjakinja

Detalji nesreće u Ludbregu: "Strojovođa je više puta trubio, vraćala se iz Caritasa"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak ujutro je, u naletu lokomotive u Ludbregu, na pješačkom pružnom prijelazu poginula 23-godišnjakinja.

U Ludbregu u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u četvrtak oko 10 sati je u naletu lokomotive poginula je 23- godišnjakinja iz Malog Bukovca.

Djevojka je tragično stradala vraćajući se iz Caritasa, kamo je išla po odjeću. Na putu do kuće u blizini pješačkog pružnog prijelaza djevojka je prebirala odjeću koju je dobila i potom je krenula prijeći prugu gurajući bicikl. Iako je strojovođa u više navrata trubio upozoravajući na svoj prolazak, djevojka se nije zaustavila na prijelazu pa je u naletu lokomotive na mjestu nesreće poginula, neslužbeno doznaje Podravski.hr. Bila je majka troje djece.

Ludbrežani koji žive nedaleko od prijelaza kažu da je s obližnjeg nadvožnjaka jedan prolaznik vidio što se dogodilo. "On je odmah nakon naleta lokomotive na djevojku pozvao hitnu pomoć, a iako je liječnička ekipa vrlo brzo došla, nažalost, spasa za djevojku nije bilo", rekli su Ludbrežani koji ističu da su djevojku često viđali na tom prijelazu nakon što bi išla iz Caritasa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Velika sreća u nesreći Čak pet puta ga je udario vlak, a on čudom preživio: Strojovođe ga nisu vidjele

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 300 metara prije nadvožnjaka Tragedija u Vrpolju: U naletu vlaka jedna osoba poginula

Iz policije su opisali kako je pješačko-pružni prijelaz osiguran mimoilaznom zaštitnom ogradom i kako je lokomotiva prometovala samostalno, bez priključenih vagona.

Strojovođa je nakon naleta na djevojku alkotestiran, no nije utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene