Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet nasilje

Desetak huligana cipelarilo 16-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nasilje među maloljetnicima ne pokazuje znakove jenjavanja, a najnoviji slučaj dolazi iz zagrebačke Dubrave, gdje je čak 10 maloljetnika cipelarilo 16-godišnjaka.

Incident se dogodio sinoć oko 19.20 sati u Koledinečkoj ulici, dok se spomenuti srednjoškolac vraćao kući. 'Nemam riječi! Bez razloga su to napravili mome sinu, kao čopor vukova. Pred zadnji sat u školi prišli su mu i rekli da će dobiti batine jer je dirao neku curu', rekao je za Večernji list njegov otac Marko.

Pročitajte i ovo Daniel Markić, ravnatelj SOA-e Dalje od kamera i javnosti Dnevnik Nove TV doznaje: Plenković u Grčku poveo i prvog čovjeka SOA-e Napadi na Trgu - 7 Roditelji u strahu Novi šokantni slučajevi nasilja bande koja u centru Zagreba napada maloljetnike: Jednu djevojku je gušio, drugoj je šakom razbio usnicu

'Jedna djevojčica, koju je moj sin tada prvi put vidio, pokazala je na njega i rekla da ju je on udario nogom u trbuh. Prijatelje su mu odvukli sa strane, a zatim je počelo bombardiranje. Prvo su ga udarali po glavi, a kada je pao na pod, krenuli su ga cipelariti. Naišao je slučajni prolaznik i krenuo ih razdvajati. Spasio je moga sina', priča rastreseni otac. Dodao je kako je sinu, kad ga je ovaj nazvao da je dobio batine, rekao da se uputi na policiju te se tamo našao s njim.

Dječak jedno oko ne može otvoriti, ne čuje na lijevo uho i muti mu se pred očima te ga sve boli, objašnjava otac Marko. Policija je neke od napadača pronašla.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene