Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušaj diskreditacije

Cvik: Želita Tomić je za psihijatriju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poričući iskaz USKOKO-ove svjedokinje Želite Tomić, na splitskom je Županijskom sudu prvooptuženi Jakša Cvitanović Cvik nastavio iznositi obranu u suđenju skupini optuženoj za raspačavanje droge na području Splita i Dubrovačko-neretvanske županije.

Cvik je za iskaz Želite Tomić rekao da je pun nelogičnosti i nejasnoća te da se ona odlučila svjedočiti u korist odvjetništva kako bi iz postupka izvukla sestru i njezina momka. Ocijenivši da je nevjerodostojan svjedok, rekao je da ona u iskazu spominje neodređeno razdoblje, neodređenu količinu droge. ‘Ona je za psihijatriju i vjerujem kako sud ipak neće uzeti u obzir ono što Želita Tomić govori. S njom nisam imao nikakav kontakt. Ona je navela druge optuženike i moju vezu s njima pa bih ja pitao je li itko od njih mene ikada vidio, od mene dobio ili preko mene na bilo koji način došao u kontakt s heroinom. Nije mi jasno kako je ona uopće došla do mene’, kazao je Cvik.

Pročitajte i ovo Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura Slika nije dostupna Slučaj 'Cvik': Istraga završila, optužnica idući tjedan

>> Cvik: Ruža mi je smjestila da bi postala ministrica

Tvrdi da su Želiti Tomić sugerirali da u cijelom slučaju spomene baš njegovo ime, tj. da su je izmanipulirali državno odvjetništvo i policija. ‘Predstavnici Uskoka posjetili su Želitu u pritvoru, ne znam koji je to sudac dopustio, mislim da je bio Slavko Lozina’, rekao je Cvik, dodavši da su ‘razgovarali o njezinoj otmici, što je nelogično jer to nije u nadležnosti tog ureda. Cvik nadalje tvrdi da su joj tada dali smjernice što će govoriti kad joj promijene status. Ustvrdio je također da je hajka na njega počela nakon teksta objavljena u tisku te da je gotovo potpuno prepisan u kaznenoj prijavi, istražnom zahtjevu i optužnici. Suđenje se nastavlja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene