Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija moli pomoć

Budite na oprezu: Lažni radnik opljačkao staricu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
72-godišnjakinja iz Zagreba bila je žrtvom lopova koji joj je na prevaru oteo skupocjeni zlatni lančić.

Dragica T. (72) posljednja je u nizu žrtvi koje su nasjele na lažne radnike i pri tome je ostala bez zlatnog lančića vrijednog nekoliko tisuća kuna. Kako je priopćila zagrebačka policija, u njezinu kuću u Rugvici u petak između 12.30 i 13 sati došao je muškarac star između 25 i 30 godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

>> FOTO Policija traži ove kradljivce alkohola, jeste li ih vidjeli?

Kazao joj je da radi za telekomunikacijsku tvrtku te da treba popraviti nekakve žice. Žena mu je povjerovala, a u nekom trenutku, muškarac je Dragici T. kazao da mu treba nešto zlatno, kako bi to umetnuo među žice. Žena mu je naivno povjerovala, te je otišla u kuću po zlatni lančić. Nedugo nakon toga on je nestao bez s traga s lančićem, a Dragici T. nije preostalo ništa drugo da o svemu obavijesti policiju.

Oni su pak priopćili da je prevarant bio odjeven u plavu majicu i plave cipele, da je visok između 170 i 175 centimetara te da je srednje građe. Mole se svi koji su ga vidjeli da se jave u najbližu policijsku postaju. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene