Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KOD KRIŽEVACA I VINKOVACA

Crni početak prosinca: Dvije osobe poginule u prometnim nesrećama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za obje je prometne nesreće u tijeku očevid, nakon kojeg bi trebalo biti poznato više detalja.

Jedna je osoba poginula u sudaru osobnog automobila i kombija koji se dogodio u petak ujutro, oko 6:50 sati na državnoj cesti D-22 između mjesta Međa i Sv. Petar Orehovec, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na cesti Očevid trajao cijelu noć: U sudaru kod Vinkovaca poginula 36-godišnja vozačica Marina Bešić Đukarić, reporterka Dnevnika Nove TV Počeli sanaciju zida Obitelj u čiju se kuću zabio kamion treba pomoć: "Ozlijeđena djevojčica je u bolnici, ali je dobro''

Ranije tijekom noći kod mjesta Mirkovci poginuo je 27-godišnji vozač osobnog vozila, koji je život izgubio u sudaru s kamionom, doznajemo iz PU vukovarsko-srijemske.

Zbog nepropisnog pretjecanja poginula vozačica

Kod Svetog Petra Orehovca, na državnoj cesti broj 22, u petak ujutro poginula je vozačica (1961.) kad se zbog nepropisnog pretjecanja sudarila s teretnim automobilom.

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke izvijestili su da se nesreća dogodila oko 6:50 sati kada je vozačica rođena 1961. upravljala osobnim automobilom Renault Megane križevačke registracijske oznake u smjeru Guščerovca.

Zbog nepropisnog pretjecanja teretnog automobila MAN s priključnim vozilom varaždinskih registracijskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao vozač rođen 1979., sudarila se s teretnim automobilom Fiat Doblo križevačke registracijske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao vozač rođen 1960. godine.

Potom je osobni automobil odbačen na teretni automobil MAN.

Na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda smrtno je stradala vozačica osobnog automobila, a vozač teretnog automobila rođen 1960. godine je prevezen u koprivničku bolnicu gdje su mu utvrđene lakše ozljede.

Vozači teretnih automobila nisu bili pod utjecajem alkohola.

Očevidom je rukovodila Zamjenica općinske državne odvjetnice iz Bjelovara.

Od 7,15 do 12,18 sati promet je tom dionicom državne ceste bio u prekidu i odvijao se obilazno pravcem Donji Črnčevec – Selanec – Guščerovec. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene