Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CRNI NIZ NA CESTAMA

Policija objavila detalje strašne nesreće u Zagrebu u kojoj je smrtno stradao maloljetni biciklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija objavila je detalje teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao biciklist. Nesreća se dogodila u utorak oko 15 sati u Zagrebu.

Prometna nesreća u kojoj je poginuo biciklist dogodila se jučer oko 15:10. Zagrebačka policija objavila je da je u utorak oko 15:10 42-godišnjak upravljao teretnim vozilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom Ulice Josipa Lončara u smjeru sjeveroistoka.

Dolaskom nasuprot kućnog broja 5 skrenuo je udesno na prilazni put, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu. Prilikom skretanja udesno na makadamskom putu prednjim lijevim dijelom teretnog vozila naletio je na bicikl kojim je upravljao maloljetnik koji se kretao makadamskim putom u smjeru sjeveroistoka, objavila je PU zagrebačka u priopćenju.

Na mjestu događaja smrtno je stradao maloljetnik. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Očevid prometne nesreće obavio je zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu, uz asistenciju Ekipe za očevide II. Postaje prometne policije Zagreb.

Protiv 42-godišnjeg vozača zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

U vremenu od 16 do 18:30 promet je bio obustavljen u potpunosti na dionici Josipa Lončara od raskrižja s Ulicama Kreše Golika i Jankomir te se preusmjeravao okolnim ulicama, navela je policija u priopćenju. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene