Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na granici sa Srbijom

Crna Gora: Uhićen bjegunac kojeg Hrvatska traži zbog dvostrukog ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slijede kontakti između crnogorskih i hrvatskih pravosudnih organa zbog njegova izručenja Hrvatskoj, pišu crnogorski mediji.

Crnogorska policija uhitila je 51-godišnjeg Stanislava Vujovića Frenka za kojim je Hrvatska raspisala međunarodnu tjeralicu zbog dvostrukog ubojstva i pokušaja ubojstva u Vukovaru u rujnu 1997. godine, objavili su crnogorski mediji. Prema priopćenju Uprave policije Crne Gore, Vujović je uhićen na graničnom prijelazu Dobrakovo, između Crne Gore i Srbije, kod Bijelog Polja i bit će izručen Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Crnogorska policija, ilustracija Akcije u tijeku Uhićenja u Crnoj Gori: Privedeni bivši tužitelj i visokopozicionirani dužnosnik policije

'Vujović je osumnjičen da je, 18. rujna 1997. nakon svađe, uzeo pištolj i u jednom kafiću u Vukovaru, te pronašao i ubio dvojicu muškaraca, dok je treću osobu ranio', navodi se u priopćenju crnogorske policije. Vujović je priveden istražnom sucu Višeg suda u Bijelom Polju, koji mu je odredio ekstradicijski pritvor, a dalje slijede kontakti između crnogorskih i hrvatskih pravosudnih organa zbog njegova izručenja Hrvatskoj, pišu crnogorski mediji. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene