Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje se traga za njom

Čovjek koji je posljednji vidio Antoniju: Vozač se čudno ponašao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odjeća pronađena u kontejneru kod Male Kapele nije Antonijina, kažu u policiji.

U kontejneru na odmorištu Modruš kod Male Kapele policija je pronašla odjeću za koju se sumnjalo da pripada nestaloj 17-godišnoj Antoniji Bilić. Marica Kosor, glasnogovornica PU šibenske, za Dnevnik.hr je rekla kako je vještačenjem utvrđeno da to ipak nije Antonijina odjeća.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čeka se odluka suda u Sarajevu Izručenje Paravinje: Srbija će poštovati načelo težeg djela Slika nije dostupna Zatražena istraga DORH: Paravinja ubio Antoniju Bilić kako bi prikrio pokušaj silovanja

Razgovarali smo s očevicem koji je posljednji vidio Antoniju kako ulazi u plavi šleper.

'Išao sam sa semafora, došao sam nasuprot autobusne stanice kad mi je ususret prilazio šleper, kamion te se polukružno brzo okrenuo. meni se taj vozač čudno ponašao. Ja sam malo usporio, a da sam vozio malo brže imao bi kontakt s kamionom', ispričao nam je Frane Bilić, očevidac i susjed.

'Kamion se vratio nazad prema čikolskom mostu, a ja sam krenuo za njim. Došao je do čikolskog mosta i skrenuo put Splita. Na prvom raskrižju stopirao je, prema mojoj procjeni, 50-godišnji muškarac mršav i koštunjav, a deset metara niže stopirala je Antonija Bilić', nastavio je.

'Šleper je stao njoj, a ja sam ga zaobišao i vidio sam da ona ulazi u kamion. On je krenuo put Splita, gdje se on poslije okrenuo, ne znam. Mogu potvrditi samo da sam mu vidio lijevu stranu lica, malo veća kosa gore i malo zalizana', opisao je.

'99,9 posto tvrdim da šleper nije imao nikakvu oznaku. Bio je plave boje', rekao je na kraju Frane Bilić.

Iz Udruge cestovnih prijevoznika apeliraju na sve članove da pomognu policiji i objave tko ima kamion koji odgovara opisu svjedoka. 'Apsolutno apeliram na sve da se što prije jave. Jer svatko zna da ima kamion s tom i tom ceradom, ili on ili vozač ili netko tko sam vozi. Ali neka se javi tko god ima bilo kakva saznanja o tome', rekao je Marijan Banelli.

Glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor istaknula je da je osnovan tim koji radi samo na Antonijinu slučaju te provjerava svaki podatak kojim policija raspolaže. Dosad su uspjeli jedino locirati signal njezinog mobitela na području Ogulina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene