Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapalile se benzinske pare

Za eksploziju cisterne u Sesvetama kriv radnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eksploziju cisterne kod benzinske postaje 'Zovko' u Sesvetama uzrokovao je radnik koji je zavarivao cisternu i pritom u njoj zapalio benzinske pare, pokazao je završen očevid policije, koja provodi istragu kako bi utvrdila kaznenu odgovornost.

U zagrebačkoj policiji kažu da je radnik, čiji identitet nisu željeli otkriti, u garaži za popravak vozila tvrtke 'Zovko' zavarivao na cisterni koja nije bila dovoljno isprana ili napunjena vodom, kao što je to uobičajeno u tim slučajevima.

Pročitajte i ovo Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga Slika nije dostupna Brusilicom načinio otvor Eksploziju cisterne u Sesvetama skrivio radnik?

Kad su se zapalile benzinske pare, dogodilo se nekoliko manjih eksplozija te je buknuo požar u kojemu je potpuno izgorjela jedna cisterna. Na drugoj cisterni izgorjela je kabina, manje je oštećen jedan autobus, a garaža je znatno oštećena. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

>> VIDEO: Nitko još ne zna kako je došlo do zapaljenja cisterne

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene