Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Nesreća kod Bosiljeva

Šalković: Volio bih da sam mogao spasiti Ivanu Obad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U odmotavanju klupka oko nesreće u kojoj je stradala 20-godišnja Ivana Obad pojavio se i četvrti vozač Sven Šalković.

Tog kobnog petka Šalković je vozio Ultimu GTR koja stoji između 70 i 80 tisuća eura te može postići brzinu do 300 kilometara na sat. No, kako je kazao za Večernji list, nije sudjelovao u nikakvim utrkama na autoputu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Četvrti vozač 'Nismo se utrkivali, polako smo išli prema Grobniku' Slika nije dostupna Stanje sve stabilnije Brza vožnja: Marin Čolak autocestom jurio oko 200 km/h

Šalković, inače 30-godišnji informatičar koji živi i radi u Koelnu kaže da je brzi automobil kupio jer mu je to bio san te da se s njim ne utrkuje po autocestama već ga je samo nekoliko puta isprobao na Grobniku.

>> Rasvjetljava se uzrok nesreće u kojoj je poginula Ivana Obad

>> VIDEO: Divljaštvo na cestama u Hrvatskoj je uobičajeno

Tog petka, otkriva za list, su zajedno, vozili četiri automobila  u koloni, no kaže samo do Karlovca odakle su se odvojili, a ovi su ga prestigli. Kad je on s Ultimom stigao do mjesta nesreće, Ferrari je već bio gorio. Također otkriva kako je stao pokraj mjesta nesreće, no da od vatre i dima se nije mogao približiti.

'Mislili smo da oboje gore, a onda smo poslije nekoliko minuta vidjeli Čolaka kako se miče u polju. Djevojku na žalost nismo mogli vidjeti od dima i vatre, volio bih da samo joj mogao pomoći. Zato nije korektno kako pišu mediji da sam pobjegao', rekao je za Večernji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene