Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Piromani na djelu?

Četvrti požar kod Galovca, sumnja se da su svi podmetnuti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar u Galovcu kraj Zadra na području obilježenom velikim brojem tabli s upozorenjem od opasnosti od eksplozivnih sredstava, tzv. zvončića, lokaliziran je oko 19:45 sati, izvijestili su zadarski vatrogasci.

U požaru je izgorjelo je oko dva hektara hrastove šume. Na požarištu su ostali dežurati zadarski vatrogasci koji su ranije priopćili kako su kod Galovca, na gotovo istom mjestu, danas izbila četiri požara pa se sumnja da su podmetnuti. O tome je obaviještena i policija.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Kod Galovca kraj Zadra poslijepodne je ponovno izbio požar, a s obzirom da je riječ o o četvrtom požaru na gotovo istom mjestu tijekom današnjeg dana sumnja se da su požari namjerno podmetnuti pa je o svemu obaviještena policija, izvijestili su iz zadarskog Vatrogasnog operativnog centra.

Prvi požar kod Galovca izbio je jutros, a posljednji iza 17 sati. Požar gasi 18 vatrogasaca sa šest vozila, a iz zraka dva air traktora. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene