Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imao i pribor za izradu bombe

Čazma: Policija mu pronašla nasade konoplje pa im zaprijetio bombom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ilegalnom nasadu konoplje u Čazmi policajci su zatekli 19-godišnjaka koji im je pri uhićenju prijetio bombom, a poslije je u pretrazi obiteljske kuće pronađena bomba, materijal prikladan za izradu eksplozivnih tvari i bilješke za izradu eksplozivnih smjesa.

Osumnjičen je za zlouporabu droga, prijetnju i nedopušteno držanje oružja i eksplozivnih tvari te je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu koji mu je odredio zadržavanje.
U današnjem priopćenju PU-a navodi se da je mladić s čazmanskog područja na ilegalnom nasadu indijske konoplje zatečen 6. srpnja te da je uhićen uz uporabu sredstava prisile. Pri uhićenju je, držeći u ruci tijelo ručne bombe, prijetio policijskim službenicima riječima: 'Bacit ću bombu.'

Pretragom obiteljske kuće, na temelju naloga istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu, pronađena je ručna bomba te više posuda s metalnim kuglicama i kemikalijama prikladnima za izradu eksplozivnih tvari, kao i bilješke za izradu eksplozivnih smjesa, navodi se u priopćenju. U nasadu je pronađeno ukupno 14 biljaka indijske konoplje te posude za spremanje vode, zalijevanje i prskanje biljaka. (Hina)

Pročitajte i ovo Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica... Dojava iz škole - 2 Dojava škole Dječak prijetio učenicima u školi: Policija mu u kući pronašla oružje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene