Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhićen jedan razbojnik

FOTO/VIDEO Organizirana banda raznijela bankomat, a onda je uslijedila drama: Upali u policijsku zamku, odjekivali su pucnji, pljačkaš policajca vozio na haubi...

Raznesen bankomat u Mihovljanu
Raznesen bankomat u Mihovljanu Zagorje.com
Aktualno Galerija Raznesen bankomat u Mihovljanu - 1 Raznesen bankomat u Mihovljanu - 1 Foto: Zagorje.com Raznesen bankomat u Mihovljanu - 2 Raznesen bankomat u Mihovljanu - 2 Foto: Zagorje.com Raznesen bankomat u Mihovljanu - 3 Raznesen bankomat u Mihovljanu - 3 Foto: Zagorje.com Raznesen bankomat u Mihovljanu - 4 Raznesen bankomat u Mihovljanu - 4 Foto: Zagorje.com +0 Raznesen bankomat u Mihovljanu Galerija 1/5 >>
Jedna je osoba uhićena nakon što je u ponedjeljak u jutarnjim satima raznesen bankomat.

Jedna je osoba uhićena nakon što je u ponedjeljak u jutarnjim satima raznesen bankomat.

"U Mihovljanu oko 03:20 sati došlo je do eksplozije bankomata. Jedna je osoba uhićena, a očevid je u tijeku", izvijestili su iz PU krapinsko-zagorske.

Tamošnji mještani navode da je bankomat raznijela organizirana banda za koju je policija pripremala zasjedu. "Počela je pucnjava, a jedan od pljačkaša autom je naletio na policajca i vozio ga na haubi stotinjak metara. Onda je ipak stao i navodno je uhićen, a za ostalima se još traga. Ne znamo koliko ih bilo. Možda samo dvojica ili više njih, ali nije bio samo jedan", ispričao je jedan od mještana za Zagorje.com.

"Čuo se alarm i neka pucnjava, pa smo shvatili da je bankomat u pitanju. To je sad već četvrti puta i za nas koji smo tu u centru to sad već postaje alarmantno i rizično. To nije normalno za normalne ljude", poručio je jedan od stanovnika.

Kako neslužbeno doznajemo, helikopterom se traga za ostalim osobama koje se dovode u vezu s ovim slučajem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene