Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brzo stavljen pod kontrolu

Veliki požar u Zagrebu: Planulo skladište u četvrti Voltino, gasilo ga 30-ak vatrogasaca

Gori skladište u naselju Voltino u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Gori skladište u naselju Voltino u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Gori skladište u Zagrebu (Foto: Čitateljica) Gori skladište u Zagrebu (Foto: Čitateljica) Foto: ?itateljica Gori skladište u naselju Voltino u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Gori skladište u naselju Voltino u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Gori skladište u naselju Voltino u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Gori skladište u naselju Voltino u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Požar u zagrebačkom Voltinu (Foto: Čitateljica) Galerija 1/4 >>
U Zagrebu je buknuo požar u skladištu jednog poduzeća oko 20 sati, a već iza 21 stavljen je pod kontrolu i ugašen je. U tijeku je raščišćavanje požarišta.

U Ulici Dragutina Golika u naselju Voltino u Zagrebu buknuo je požar, potvrdila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Gorjelo je skladište građevinskog materijala površine oko 600 četvornih metara.

Dojavu o požaru vatrogasci su dobili oko 20 sati. Požar je ugašen oko 21 sat, ali vatrogasci će tijekom noći ostati na terenu.

Buktinju je gasilo sedam vatrogasnih vozila s ukupno 23 vatrogasca i tri cisterne Dobrovoljnih vatrogasnih društava Dragonožec, Sv. Klara i Kustošija. Na teren su izašli i dežurni službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, priopćili su večeras iz gradskog Ureda.

 

Uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene