Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oblijepio ga trakom, tukao i ustrijelio

Bračanin zatočio dječaka jer ga je ogovarao po otoku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog protupravnog lišavanja slobode maloljetnika splitska je policija kazneno prijavila dvadesetogodišnjeg T.J. s Brača. Policija zbog zaštite identiteta maloljetnika nije željela govoriti o pojedinostima slučaja.

Kako se neslužbeno doznaje, T.J. je bio ljut zbog toga što ga je petnaestogodišnjak ogovarao po otoku, pa je dječaka na prijevaru odvukao u garažu svoje obiteljske kuće. Tamo se nad njim iživljavao tako što mu je prvo ruke i noge oblijepio ljepljivom trakom nakon čega mu je zadao nekoliko udaraca rukama po glavi i nogama po stražnjici. Potom je dječaku ošišao par pramenova kose i naposljetku mu iz zračne puške ispalio streljivo u lijevu potkoljenicu lakše ga ozlijedivši.

Pročitajte i ovo Željko Kerum Nije bilo ponuda Nitko ne želi Kerumov pašnjak: Za njega traži 70 tisuća eura Istjecanje fekalija u more - 1 Mala zemlja za veliku zarazu Užas na Braču: Hotel ispuštao fekalije u more, djeca se vratila s plaže s plikovima

Zračnu pušku iz koje je 20-godišnjak pucao policija je pronašla, baš kao i ljepljivu traku, te pramenove kose. Cijela kaznena prijava je proslijeđena državnom odvjetništvu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene