Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TROSTRUKO UBOJSTVO U BRODARICI

Luketa prevezen u splitsku bolnicu, životno je ugrožen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Boris Luketa, kojeg se sumnjiči da je u srijedu ubio troje ljudi u Brodarici kraj Šibenika, nalazi se u Kliničkom bolničkom centru u Splitu i životno je ugrožen, potvrdila nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske

"Luketa je prevezen u KBC u Splitu i životno je ugrožen. Kriminalističko istraživanje se nastavlja", rekla nam je Kosor. 

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Iz Ravnateljstva policiej su priopćili da se na mjestu događaja nalaze vještaci iz Centra za kriminalistička istraživanja, ispitivanja i vještačenja "Ivan Vučetić" i policijski službenici PU šibensko-kninske, koji u suradnji sa ŽDO Šibenik provode očevid.

"Osumnjičeni Boris Luketa je tijekom noći prevezen u KBC Split, a prema posljednjim informacijama i dalje se nalazi u životnoj opasnosti", priopćili su iz Ravnateljstva.

Opsadno stanje u Brodarici završilo je sinoć iza ponoći, nakon što si je Luketa oko 00:40 ispalio metak u usta, no preživio je i prevezen je u splitsku bolnicu. 

Podsjetimo, policija je blokirala Brodaricu nakon dojave u srijedu u 16:34 o pucnjavi u mjestu Gomljanik. Ubrzo je ustanovljeno da je u obiteljskoj kući ubijen bračni par, a nedaleko od kuće pronađen je mrtav muškarac u automobilu

Oko 19 sati policija je objavila fotografiju i ime osobe za kojom traga i koju povezuju s ubojstvom, a potom su za Luketu naveli da je osumnjičenik. 

Nedugo potom pronašli su njegov automobil Clio, a potom i njega u dvorištu kuće nedaleko od mjesta zločina. Policija ga je opkolila, a pregovori o njegovoj predaji nisu urodili plodom. 

Luketa je bio naoružan i prijetio je samoubojstvom, a portal Šibenik.in objavio je informacije koje su dobili od osoba koje su čule dovikivanje Lukete s policajcima. Luketa je, navodno, tvrdio da se neće predati. 

Mediji su objavili informaciju da je sin ubijenih supružnika Luketi dugovao novac. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene