Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Silina udarca

Bori se za život: Na biciklisticu (22) naletio auto, a zatim i autobus

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška nesreća dogodila se u Zagrebu, a nesretna djevojka se bori za život.

M. N. biciklom se uključivala u promet na kolnik Borongajske ceste te je na nju Citroenom naletjela 45-godišnja M. L. Od siline udarca, biciklistica je odbačena na drugu stranu ceste gdje je na nju naletio autobus kojim je upravljao I. Ž. (32).

Pročitajte i ovo Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal" Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

S ozljedama opasnim po život M. N. (22) prebačena je u KBC Zagreb nakon prometne nesreće u kojoj je na nju najprije naletio automobil, a potom i bus jučer oko 17 sati na raskrižju Borongajske ceste i Getaldićeve ulice u Zagrebu.
Grad pod opsadom: Potraga za vozačem koji je usmrtio djevojku i pobjegao

M. N. biciklom se uključivala u promet na kolnik Borongajske ceste te je na nju Citroenom naletjela 45-godišnja M. L. Od siline udarca, biciklistica je odbačena na drugu stranu ceste gdje je na nju naletio autobus kojim je upravljao I. Ž. (32). Odmah je pozvana hitna pomoć koja je teško ozlijeđenu M. N. prevezla u bolnicu gdje se bori za život. Promet je na tom području zbog nesreće bio obustavljen od 17-19 sati u oba smjera. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene