Obavijesti Pretražite Navigacija
ZA NE POVJEROVATI

XL usne u bijegu - bizarna prevara u Istri: "Kako me danas pokrala žena patka!"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zubarica Anika Černeka na društvenim je mrežama podijedila detalje bizarne prevare čija je bila žrtva.

Bizaran slučaj prevare dogodio se u ponedjeljak u Istri. Žrtva je bila zubarica Anika Černeka, koja je sve detalje iznijela na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Kripto prijevara trese Hrvatsku - 3 Nije se javio klijentima Luka Burazer, koji je kriptoprevarom "zamračio" desetak milijuna eura, pobjegao iz Hrvatske? Kripto prijevara trese Hrvatsku - 2 Za mnoge noćna mora Kriptoprijevara trese Hrvatsku: "Tvrtka klijente oštetila za nekoliko desetaka milijuna eura"

Uz njenu dozvolu, status prenosimo u cijelosti. 

"Kako me danas pokrala žena patka?!

Jutros kava. Moka. Sasvim prosječan, radni, sparni i sunčani ponedjeljak. Onda prolom oblaka. Posao. Pacijenti mi kasne na zakazane termine u ordinaciju zbog gužve u prometu. Radim, veselim se večeri i druženju sa psom. 

Tijana Jung nam u raspored dodaje novu pacijenticu koja se naručuje na tretman uvećanja usana. Hitno je tražila termin baš danas jer sutra slavi rođendan i 'dečko časti'.

Potpuno prosječan dan pomoću dotične gospođice ili gospođe u nekoliko se minuta pretvorio u neprosječan i neobičan.

U ordinaciju je ušla žena već znatno uvećanih usana koja se nama predstavila kao Nataša Radanović. Vjerojatno bi bolje nosila ime Jane Doe jer je sve podatke upisane u novootvoreni karton skroz izmislila. Kaže Nataša (Jane, Maša, Vaša, Naša...Vi birajte.), gospođa s naglaskom koji nije hrvatski, da ima muža Puležana, baš na Kaštanjeru, broj 25. Kaže i da ima petogodišnju kći s pokvarenim zubima koju bi nam kasnije uvela na pregled.

Natašu danas drugi dr. nije uspio primiti za uvećanje usana i navodno je preporučio mene. Izuzev internog sukoba s ukusom za estetiku i veličinu usana, toj istoj Nataši uvećala sam usne za 1mL, namazala kremicu i standardno objasnila upute nakon zahvata.

Nataša je rekla da će još 'skoknuti' po kćerku da nam ju uvede i mobitelom je pozvala nekoga. Naivno, Tijana i ja smo čekale da se netko vrati u ordinaciju, ali ništa. U čekaonici je za smanjivanje sumnje za sobom čak ostavila i izlizanu i praznu Guess torbu.

Nataša i njezina obitelj nestaju bez traga. Ne vraćaju se. Broj telefona koji je upisala u upitnik o zdravlju ne postoji. Broj telefona s kojeg je zvala da se naruči je nedostupan.

Telefonski mi je i MUP potvrdio da podatci ne odgovaraju dotičnoj osobi. Nisam ljuta, ni tužna, a ni manje bogata zato što Nataša hoda s ukradenim XL usnama. 

Ljuta sam i tužna jer Nataša nije ni prva ni zadnja muljatorica, lažljivica, kradljivica, prevarantica.

Ljuta sam i tužna što smo okruženi iskrivljenim, lažnim, maskiranim, izobličenim ljudima.

Ljuta sam i tužna što ne smijem vjerovati nikome.

Ljuta sam i tužna jer moram biti na oprezu, moram biti sumnjičava.

Ljuta sam i tužna jer kvragu i svijet u kojem žive sami lažnjaci."

Gospođa Černeka kazala nam je da je prevaru prijavila telefonski policiji u ponedjeljak navečer, a danas je i osobno otišla u policijsku postaju. No, budući da ondje nije bilo nikoga tko bi mogao preuzeti prijavu, na koncu će je, kaže, poslati mailom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene