Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Prijavljen zbog prijetnji

Ognjen Vukojević pušten da se brani sa slobode. Ne smije prići supruzi bliže od 200 metara i mora se iseliti iz njihova doma

Bivši vatreni Ognjen Vukojević prijavljen je zbog prijetnji svojoj supruzi. Nakon što je ispitan u Općinskom državom odvjetništvu pušten je da se brani sa slobode. Određene su mu mjere opreza pa se tako supruzi ne smije prići bliže od 200 metara te mora iseliti iz zajedničkog doma.

Bivši hrvatski reprezentativac i aktualni izbornik mlade U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević završio je u petak na policiji zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje svojoj supruzi.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, potpredsjednik Vlade (HDZ) tko to prijeti premijeru? Detalji prijetećeg pisma upućenog Plenkoviću: Potpisano je s "Hrvatski branitelji, ZDS", sve je komentirao Božinović Novac Bivši poslovni partneri Oteli ga, zatočili i prijetili: Zadranin im u strahu za život prepisao nekretninu

Kako doznajemo iz Policijske uprave zagrebačke, istraživanje nad 37-godišnjem muškarcem je dovršeno te je prijavljen za kazneno djelo prijetnji na štetu 38-godišnjakinjom i predan pritvorskom nadzorniku.

Vukojević je u subotu ujutro dovezen na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo te je pušten da se brani sa slobode.

Određena mu je mjera zabrana približavanja supruzi na 200 metara te mjera napuštanja doma u kojem s njom živi. Kako nam kaže njegov odvjetnik Nikola Mandić, Vukojević je pronašao drugi smještaj. 

Hrvatski nogometni savez poručio je kako "najoštrije osuđuje i ima nultu stopu tolerancije prema svakoj vrsti nasilja, a pritom posebno osjetljivom smatraju temu obiteljskog nasilja".  U priopćenju su naveli i kako su sa slučajem upoznati iz medija te "ne raspolažu sa svim i potpunim informacijama što se zaista dogodilo".

"HNS maksimalno ozbiljno shvaća ovu situaciju te će pažljivo pratiti cijeli slučaj i promptno reagirati kada se utvrde sve činjenice", kažu u HNS-u.  Više pročitajte ovdje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene