Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Do postupka nije trebalo ni doći'

Bivša sutkinja Ivana Domić i drugi put oslobođena kriminalnih optužbi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivana Domić, bivša bračka sutkinja oslobođena je svih optužbi, na ponovljenom suđenju za zlouporabu položaja i ovlasti, na Županijskom sudu u Šibeniku.

Bivšu sutkinju supetarskog Općinskog suda, Ivanu Domić te ukupno 15 optuženih odvjetnika iz Supetra, Županijski sud u Šibeniku oslobodio je svih optužbi za zloporabu položaja i ovlasti.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

>> Bivša sutkinja Domić odbacila optužbe za prijevaru

U obrazloženju presude, predsjednica sudskog vijeća Jadranka Biga Milutin, istaknula je kako nije bilo dokaza da su Domić i odvjetnici počinili kaznena djela za koja su optuženi.

'Nisam zadovoljna postupkom jer do njega nikad nije trebalo ni doći, pogotovo s obzirom koliko sve ovo traje. S presudom sam zadovoljna jer ništa drugo osim oslobađajuće nisam ni očekivala', rekla je Domić za portal Šibenik IN.

'Hvala bogu, nakon šest godina ove muke, zaključili su ono što mi oduvijek znamo', rekao je oduševljeno jedan od optuženih odvjetnika svojem kolegi.

Kako je Vrhovni sud zatražio novo obrazloženje presude, zbog nerazumljivosti prve oslobađajuće presude oko toga zašto je ona bila oslobađajuća, sutkinja Biga je rekla kako će obrazloženje biti promijenjeno kako bi se to sad razjasnilo.

Prva oslobađajuća presuda donesena je 2010. godine. Odvjetnici Domić i ostalih vjeruju kako će ova nova oslobađajuća presuda biti i potvrđena.
 
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene