Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je shvatio da je pucao u krivu ženu, pucao je sam sebi u glavu.


Dužnosnicu srbijanske općine Vrbas ubio je iz lovačke puške u noći na petak nedaleko općine Jezero u Republici Srpskoj u BiH ljubomorni mladić koji je mislio da se u sobi motela nalazi njegova djevojka, a nakon što je utvrdio što je učinio i sam je počinio samoubojstvo.

Vezani članci Stipe Mesić Mesić objasnio zašto je pisao Bidenu: "Bitno je da taj proces počne i da ide u pravom smjeru" Požar, Ilustracija Veliki požar u industrijskoj zoni kod Mostara, ugrožene kuće i poslovni objekti

Kako su u petak izvijestili mediji u BiH, pomoćnicu gradonačelnika mjesta Vrbas kod Novoga Sada ubio je triedesetogodišnjak.

Ubijen srpski mafijaš koji je tvrdio da ima snimke švedskog kralja u orgijama

On se ranije tijekom noći posvađao sa svojom djevojkom, koja radi u motelu te se po navodima medija oko tri sata izjutra, vratio u motel s lovačkom puškom u rukama. Ušao je u sobu u kojoj je ranije spavala njegova djevojka, no kobne noći u toj sobi bila je pomoćnica načelnika općine Vrbas. Ispalio je u nju hitac iz lovačke puške, a kada je utvrdio da je ubio ženu, počinio je samoubojstvo pucavši sebi u glavu.

Ova dužnosnica stranke Jedinstvena Srbija bila je udana i imala je troje djece. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook