Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubomorni mladić

USMRTIO ju zabunom, a zatim ubio sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je shvatio da je pucao u krivu ženu, pucao je sam sebi u glavu.

Dužnosnicu srbijanske općine Vrbas ubio je iz lovačke puške u noći na petak nedaleko općine Jezero u Republici Srpskoj u BiH ljubomorni mladić koji je mislio da se u sobi motela nalazi njegova djevojka, a nakon što je utvrdio što je učinio i sam je počinio samoubojstvo.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Mostar Odluka donesena prije deset mjeseci U Mostaru započelo uklanjanje ploča s nazivima ustaških dužnosnika: Pogledajte s kim su ih zamijenili

Kako su u petak izvijestili mediji u BiH, pomoćnicu gradonačelnika mjesta Vrbas kod Novoga Sada ubio je triedesetogodišnjak.

Ubijen srpski mafijaš koji je tvrdio da ima snimke švedskog kralja u orgijama

On se ranije tijekom noći posvađao sa svojom djevojkom, koja radi u motelu te se po navodima medija oko tri sata izjutra, vratio u motel s lovačkom puškom u rukama. Ušao je u sobu u kojoj je ranije spavala njegova djevojka, no kobne noći u toj sobi bila je pomoćnica načelnika općine Vrbas. Ispalio je u nju hitac iz lovačke puške, a kada je utvrdio da je ubio ženu, počinio je samoubojstvo pucavši sebi u glavu.

Ova dužnosnica stranke Jedinstvena Srbija bila je udana i imala je troje djece. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene