Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozio potpuno pijan

Biciklistica poginula u naletu traktora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U naletu traktora u Podravskim Sesvetama poginula je 41-godišnja biciklistica priopćila je kasno sinoć Policijska uprava Koprivničko-križevačka.

Policija je izvijestila da je do nesreće došlo oko 18,20 sati u Dravskoj ulici u Podravskim Sesvetama kada je na biciklisticu neregistriranim, neosiguranim i tehnički neispravnim traktorom naletio 36-godišnji vozač koji je njime upravljao prije stjecanja prava i pod utjecajem 3,3 promila alkohola.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Kaštel Sućurcu Potresna objava Brojni se opraštaju od poginule mlade majke: "Ostat ćeš zauvijek u našim srcima. Nećemo te zaboraviti" Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Poginuo i motorist Stravični detalji tragedije u Dalmaciji: U plamtećem automobilu bili su mlada majka i dijete, njoj nije bilo spasa

>> Traktorist sletio s ceste i poginuo

Vozač traktora uslijed alkoholne omamljenosti nije na vrijeme uočio ženu na biciklu, koja se ispred njega vozila neosvjetljenim biciklom desnim rubom kolnika, pa je prednjim desnim dijelom traktora udario u bicikl.

Od udara je vozačica bicikla odbačena na desnu bankinu, dok je bicikl pregažen desnim kotačima traktora i vučen po kolniku 30 metara. Biciklistica je poginula na mjestu događaja, a protiv vozača traktora biti će podignuta kaznena prijava, priopćila je PU Koprivničko-križevačka. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene