Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CRNI VIKEND

Tragedija na cesti: Biciklisticu usmrtio pijani vozač koji je upravljao automobilom za vrijeme zabrane vožnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozačica bicikla smrtno je stradala u mjestu Vidrenjak, nakon što je na nju naletio pijani vozač, koji je imao zabranu upravljanja automobilom.

U subotu oko 7:30 sati, na području Velike Ludine u mjestu Vidrenjak, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 51-godišnja vozačica bicikla, priopćila je sisačko-moslavačka policija.

Do nesreće je došlo kada je 28-godišnjak s područja Kloštar Ivanića, upravljajući automobilom pod utjecajem 2,29 promila alkohola i pod zabranom vožnje, uslijed neprilagođene brzine u zavoju prešao na suprotni prometni trak.

Vozilo je sletjelo na zemljanu površinu i udarilo u bicikl kojim je nogostupom upravljala 51-godišnja žena. Udario je zatim i u betonsku ogradu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SMRT NA CESTI Teška prometna nesreća: Sudarila se dva automobila, preminula jedna osoba

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Završen očevid Naletio na muškarca na pješačkom prijelazu i usmrtio ga: Policija uhitila vozača i objavila detalje nesreće u Slavoniji

"Od siline udarca, žena je odbačena u dvorište gdje je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminula, a tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija. Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku. U ovoj prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 23-godišnji putnik", stoji u policijskom priopćenju.

Vozač je uhićen i uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće bit će prepraćen pritvorskom nadzorniku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene