Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvojica privedena

Bibinje: Pokraj obiteljske kuće upucan muškarac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska PU je u 20:36 sati zaprimila dojavu da je u Bibinjama iz vatrenog oružja ozlijeđen muškarac.

Glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan u telefonskom je razgovoru za Dnevnik.hr potvrdio kako je ozlijeđeni prevezen u Opću bolnicu Zadar. Prema informacijama kojima raspolaže policija u pitanju su lakše ozljede.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu

U policijsku postaju su privedene dvije osobe koje se dovode u vezu s pucnjavom. Nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje.

U Bibinjama još uvijek traje policijski očevid u blizini jedne obiteljske kuće, a više detalja o ovom incidentu bit će poznato po njegovu završetku. Neslužbeno se doznaje da je do pucnjave došlo zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnos.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene