Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvatila ga prometna policija

Bez vozačke sjeo za volan neregistriranog automobila da bi prevezao drogu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pulska prometna policija uhvatila je dilera droge u neregistriranom automobilu. Radi se o 25-godišnjaku koji je za volanom bio bez vozačke dozvole.

U ponedjeljak oko 11:30 kod odmorišta Vodnjan policajci su zaustavili automobil Citroen Berlingo, pulske registarske oznake, kojim je bez vozačke dozvole upravljao 25-godišnjak.

Pročitajte i ovo Zapljena u Rovinju - 1 Proizvodio i preprodavao Najveća zaplijena droge u Istri ove godine: Policija kod 51-godišnjeg muškarca pronašla više od 10 kilograma raznih supstanci Ilustracija Pamtit će taj travanj Protiv trojice hrvatskih policajaca podignuta optužnica! Zaustavili vozilo i pristali na suludi vozačev plan

Provjerom je utvrđeno da mladić upravlja automobilom kojem je istekla prometna dozvola. Također, utvrđeno je da 25-godišnjak kod sebe ima 11,4 grama amfetamina.

"S obzirom na to da je odbio testiranje na droge te je postojala vjerojatnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 25-godišnjak je uhićen i po dovršetku kriminalističkog istraživanja priveden na nadležni sud, koji mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od 9 dana", priopćila je PU istarska.

Aktualno Presuda u aferi MiG-ovi: Čović i Josipović nepravomoćno osuđeni na zatvorske kazne +0 Presuda u aferi MiG-ovi (Foto: Dnevnik.hr) Crna kronika Presuda u aferi MiG-ovi: Čović i Josipović nepravomoćno osuđeni na zatvorske kazne 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene