Prometna policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Hrvoje Jelavic)
Prometna policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Hrvoje Jelavic)

Pulska prometna policija uhvatila je dilera droge u neregistriranom automobilu. Radi se o 25-godišnjaku koji je za volanom bio bez vozačke dozvole.


U ponedjeljak oko 11:30 kod odmorišta Vodnjan policajci su zaustavili automobil Citroen Berlingo, pulske registarske oznake, kojim je bez vozačke dozvole upravljao 25-godišnjak.

Vezani članci Stop policija (Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Policajci zaustavili automobil na autocesti kod Babine Grede, ostali zatečeni kad su vidjeli tko je za volanom Prometna policija mjeri brzinu (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) - 7 Pijana vozačica Mercedesa kod Požege napuhala 3,29 promila, prijeti joj 60 dana zatvora

Provjerom je utvrđeno da mladić upravlja automobilom kojem je istekla prometna dozvola. Također, utvrđeno je da 25-godišnjak kod sebe ima 11,4 grama amfetamina.

"S obzirom na to da je odbio testiranje na droge te je postojala vjerojatnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 25-godišnjak je uhićen i po dovršetku kriminalističkog istraživanja priveden na nadležni sud, koji mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od 9 dana", priopćila je PU istarska.

Presuda u aferi MiG-ovi: Čović i Josipović nepravomoćno osuđeni na zatvorske kazne