Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnja u trovanje

Beba umrla, roditelji i starije dijete u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedno je dijete iz Oklaja iz još neutvrđenih razloga jučer preminulo, a liječnička pomoć pružena je i njegovim roditeljima te drugom djetetu, potvrdila je danas šibensko-kninska Policijska uprava.

Dojavu da je dijete bolesno i da se guši, jučer je oko 15 sati zaprimio Županijski centar 112. Odmah je pozvana hitna pomoć, koja je dijete iz obiteljske kuće u Oklaju prevezla u kninsku Opću bolnicu, no u 15,45 sati dijete je preminulo.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

Po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Šibeniku tijelo preminulog djeteta prevezeno je u Split gdje će biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Liječničku pomoć zatražili su i roditelji preminulog djeteta te za svoje starije dijete. Pošto im je u kninskoj bolnici pružena liječnička pomoć, prevezeni su na liječenje u Klinički bolnički centar u Splitu gdje je to i potvrđeno, ali nisu željeli govoriti o njihovu zdravstvenom stanju.

Neslužbeno se doznaje da je preminulo dijete mlađe od godinu dana, a da je starijem šest godina. Također neslužbeno, sumnja se da je uzrok stradanja trovanje ugljičnim monoksidom, no nije isključena ni mogućnost trovanja hranom. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene