Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završile u pritvoru

Bankarice u Gospiću pronevjerile više od milijun kuna, krivotvorile izvješća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije bankarice iz gospićke poslovnice Splitske banke, jedna iz Gospića (40), a druga iz Otočca (49), završile su u policijskom pritvoru zbog pronevjere više od milijun kuna, izvijestila je u petak ličko-senjska policija.

Gospićanku policija sumnjiči da je tijekom prosinca 2018. godine i dalje do 28. siječnja 2019. kao voditeljica poslovnice banke protupravno prisvojila gotov novac u iznosu od 1.074.670 kuna.

Pročitajte i ovo KBC Split - 1 Završio u pritvoru Nemile scene u bolnici: Mladić nogom opalio liječnika pa ga policajci morali smirivati Ilustracija u pritvoru je Podignuta optužnica za terorizam u susjedstvu, optužen al-Nusrin snajperist

U pronevjeri joj je pomogla zaposlenica te banke iz Otočca, koja je svojim potpisom ovjerila neistinito izvješće o stanju glavne blagajne, znajući da stanje glavne blagajne ne odgovara podacima unesenima u izvješće, priopćila je policija.

One su u petak uhićene, predane pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene