Obavijesti Video Pretražite Navigacija
3. incident u mjesec dana

Bacio pivsku bocu na autobus; dvije putnice ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su putnice u Splitu lakše ozlijeđene nakon što je nepoznati počinitelj na gradski autobus bacio pivsku bocu.

Dvije putnice iz autobusa "Prometa" u Splitu lakše su ozlijeđene u četvrtak kasno navečer kad je nepoznati počinitelj na gradski autobus bacio pivsku bocu.

Pročitajte i ovo Napad u Splitu - 3 Stravičan napad Novi preokret: Pomahnitali nasilnik koji se u Splitu zabijao autom i prijetio ipak ide u istražni zatvor Napad rastrojenog muškarca na skupinu mladih u automobilu Zabijao se automobilom VIDEO Obrat u slučaju pomahnitalog nasilnika: Smijenjen šef policijske postaje, disciplinski postupak protiv dvojice policajaca

Kako pišu lokalni mediji, dvije putnice, 37-godišnjakinja i 57-godišnjakinja ozlijeđene su od krhotina prozorskog stakla koje se rasprsnulo kada je u njega udarila pivska boca. Sve se događalo u gradskom autobusu broj 35 koji vozi na liniji Split-Dugopolje, a boca je bačena na području gradskog kotara Brda.

Policija je izašla na mjesto događaja i traga za počiniteljem. Iz gradske tvrtke "Promet" podsjećaju kako u posljednje vrijeme vrlo često bilježe napade na vozače i autobuse, a sinoćnji je incident već treći u mjesec dana. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene