Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Galamio je i razbijao boce

Babina Greda: Vlasnik kafića pištoljem ranio mladića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik kafića 'Pandora' u Babinoj Gredi sinoć je hicem iz pištolja teško ranio 25-godišnjaka koji je s još petoricom mladića galamio i razbijao boce u kafiću.

Šestorica mladića u dobi od 18 do 25 godina, od kojih su trojica bili pijani, sinoć su oko 22,30 sati narušavali javni red i mir vikom i galamom te razbijanjem boca u ugostiteljskom objektu, izvijestila je danas Vukovarsko-srijemska policijska uprava.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Tom prilikom 59-godišnji vlasnik kafića R.L. je hicem iz pištolja u trbuh ranio 25-godišnjeg D.D. koji je vozilom Hitne pomoći prevezen u vinkovačku Opću bolnicu. Liječnici su utvrdili da je mladić zadobio tešku ozljedu opasnu po život.

U tijeku je istraga policije koja nije objavila ostale pojedinosti sinoćnjeg događaja 'Pandori' pa ostaje nejasno kako je došlo do sukoba i što mu je prethodilo. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene