Automobil pao na kolnik u Puli (Foto: Dnevnik.hr)
Automobil pao na kolnik u Puli (Foto: Dnevnik.hr)

U nedjelju je u Puli došlo do prometne nesreće u kojoj su ozlijeđeni žena i dijete. Njihove su ozljede lakše, javlja policija.


Iz Policijske uprave istarske objavili su da je u nedjelju oko 15:20 sati, na parkirališnom prostoru u Ulici Castropola u Puli, došlo do neobične nesreće, koja srećom nije završila s (još) težim posljedicama.

Vezani članci Novac u policijskim prostorjiama (Foto: Arhiva/Dino Stanin/PIXSELL) Obrat u slučaju nestanka novca iz zgrade policije u Puli: "Ništa nije ukradeno nego se nije poštivala procedura" Očevid, ilustracija (Foto: Pixsell,Hrvoje Jelavic) Prometna nesreća u Istri: U sudaru teretnog vozila i automobila ozlijeđene tri osobe

Na parkingu je 31-godišnjakinja kroz otvorena vrata na automobilu Renault okrenula ključ kako bi dala kontakt i spustila staklo na vratima. Pritom je slučajno upalila motor vozila.

Renault, koji je bio u prvoj brzini, krenuo je unaprijed i preko zida s visine od oko dva metra pao na kolnik te pritom udario u prometni znak i nepropisno parkirano vozilo Hyundai.

U nesreći su lakše ozlijeđeni 31-godišnjakinja i dijete. Naime, žena se, kada se odmaknula od vozila koje se počelo kretati, spotaknula i pala na dijete koje se nalazilo pored Renaulta. Srećom, u trenutku pada automobila na kolnik u blizini nije bilo prolaznika.