Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SREĆOM BEZ TEŽIH POSLJEDICA

Bizarna nesreća u Puli: Automobil pao s dva metra visine na cestu, žena i dijete zadobili lakše ozljede

Automobil pao na kolnik u Puli (Foto: Dnevnik.hr)
Automobil pao na kolnik u Puli (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
U nedjelju je u Puli došlo do prometne nesreće u kojoj su ozlijeđeni žena i dijete. Njihove su ozljede lakše, javlja policija.

Iz Policijske uprave istarske objavili su da je u nedjelju oko 15:20 sati, na parkirališnom prostoru u Ulici Castropola u Puli, došlo do neobične nesreće, koja srećom nije završila s (još) težim posljedicama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Radnici se šokirali Pronađeni ljudski kosturi, na jednom i dijelovi odjeće Roditelji iz Pule - 5 Preminuo u bolnici Doznajemo detalje: Određen istražni zatvor roditeljima preminulog dječaka u Puli, oglasio se i DORH

Na parkingu je 31-godišnjakinja kroz otvorena vrata na automobilu Renault okrenula ključ kako bi dala kontakt i spustila staklo na vratima. Pritom je slučajno upalila motor vozila.

Renault, koji je bio u prvoj brzini, krenuo je unaprijed i preko zida s visine od oko dva metra pao na kolnik te pritom udario u prometni znak i nepropisno parkirano vozilo Hyundai.

U nesreći su lakše ozlijeđeni 31-godišnjakinja i dijete. Naime, žena se, kada se odmaknula od vozila koje se počelo kretati, spotaknula i pala na dijete koje se nalazilo pored Renaulta. Srećom, u trenutku pada automobila na kolnik u blizini nije bilo prolaznika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene