Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletio s ceste

Autobusna nesreća kod Pregrade, vjerojatno nema teže ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Autobus tvrttke Presečki bus sletio je s ceste kod Pregrade. U bolnicu su prebačene najmanje tri osobe, a najvjerojatnije nema teže ozlijeđenih.

Većina od 12 putnika iz autobusa koji je večeras oko 22 sata sletio s ceste u mjestu Kostelsko kod Pregrade, u Krapinsko-zagorskoj županiji, požalila se na ozljede te su prebačeni u Opću bolnicu Zabok, doznaje se u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave krapinsko-zagorske.

Pročitajte i ovo Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal"

>> VIDEO Autobusu otkazale kočnice, nakon jurnjave nizbrdo prevrnuo se

Iz policije su također potvrdili da je riječ o redovitoj autobusnoj liniji tvrtke Presečki bus te da su svi povrijeđeni zbrinuti na mjestu nesreće, nakon čega su prevezeni u zabočku Opću bolnicu. Prema prvim informacijama najvjerojatnije nema teže ozlijeđenih, a očevid je u tijeku.

Iz Opće bolnice Zabok stigla je i potvrda o dolasku prve tri ozlijeđene osobe oko 23 sata te da je u tijeku njihovo zbrinjavanje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene